Sinun täytyy aktivoida javascript käyttääksesi sivua!
Lomake on suljettu!
 • Tokon, rally-tokon ja pk-tottiksen pienryhmähakemus syksy 2018

 • Yleiset pääsyvaatimukset:

  - PoKS:n jäsenyys

  - Kaikkiin ryhmiin vaaditaan vähintään kyseisen lajin alkeiskurssin käyminen tai vastaavat taidot. Mölli/kisaavien ryhmään vaatimuksena kyky itsenäiseen harjoitteluun.

  - Pienryhmässä kevätkaudella 2018 treenanneilla tulee olla kuluvan kauden pienryhmävelvoitteet suoritettuna kauden loppuun mennessä. Ilmoita hakemuksessa suunnitelma velvoitteiden tekemisestä, ellet ole niitä jo tehnyt.

  • Etusija ryhmiin on pienryhmien kouluttajilla. Loput ryhmäpaikat jaetaan talkoopisteaktiivisuuden perusteella. Kevätkaudella pienryhmissä treenaavat ovat etusijalla omaan ryhmäpaikkaansa mikäli pienryhmävelvoitteet on suoritettu.

  - Hallissa on kaksi kenttää, joten samaan aikaan viereisellä kentällä harjoittelee toinen ryhmä. Tästä syystä koiran on oltava ohjaajan hallinnassa. Koira ei saa olla aggressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan.

  - Yleinen kiinnostus lajia kohtaan, sekä halukkuus osallistua talkootoimintaan ovat hakijalle eduksi.

  TALKOOPISTEIDEN ILMOITTAMINEN:

  Jokaista ryhmäpaikkaa kohden tulee tehdä omat 5 talkoopistettä. Jos sinulla on siis kaksi ryhmäpaikkaa, tulee pisteitä tehdä 5+5 eli 10 pistettä jne. Jaa pisteesi ilmoittautumislomakkeessa selkeästi eri ryhmäpaikoille. Huom! Eri lajien ryhmäpaikkoja haettaessa et voi käyttää samoja talkoopisteitä, vaan joka ikiselle ryhmäpaikalle lajista riippumatta tulee olla tehtynä omat pisteet.

  Erittele kaikki tekemäsi talkoot lomakkeelle seuraavaa kaavaa noudattaen:
  pvm – talkoiden aihe – pistemäärä esim. 21.3.2018 Tokomöllit 3p jne.

   

  Ryhmät:

  TOKO

  Kisaavat ke klo 17.00-18.30. Itseohjautuva tokoryhmä kisaaville tokoilijoille.

  Alkeisjatko ke klo 18.30-20.00. Ohjattu ryhmä vähintään tokon alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Ryhmä sopii myös möllitasoisille koirakoille. Kouluttaja paikalla 2krt/kk. Joka toinen viikko ohjatut treenit, joka toinen viikko itsenäiset.

   

  RALLY-TOKO

  Kisaavat ma klo 17.00-18.30. Itseohjautuva ryhmä kisaaville rally-tokoilijoille.

  Mölli-alo ma klo 18.30-20.00. Ohjattu ryhmä vähintään rally-tokon alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille. Kouluttaja paikalla 2krt/kk. Joka toinen viikko ohjatut treenit, joka toinen viikko itsenäiset.

  Möllit/Kisaavat ma klo 20.00-21.30. Itseohjautuva rally-tokoryhmä möllitasoisille ja kisaaville rally-tokoilijoille.

  Kisaavat ti klo 21.00-22.00 Itseohjautuva rally-tokoryhmä kisaaville rally-tokoilijoille.

  Kisaavat pe klo 18.00-19.00. Itseohjautuva rally-tokoryhmä kisaaville rally-tokoilijoille.

   

  PK-TOTTIS

  Möllit/Kisaavat ti klo 17.00-18.30. Itseohjautuva tottisryhmä möllitasoisille ja kisaaville pk-lajien harrastajille.

  Alkeisjatko ti klo 18.30-19.30. Ohjattu ryhmä vähintään tottiksen alkeet hallitseville  koirakoille. Ryhmä sopii myös möllitasoisille koirakoille. Kouluttaja paikalla 2krt/kk. Joka toinen viikko ohjatut treenit, joka toinen viikko itsenäiset.

   

  VALMENNUSRYHMÄT

  Valmennusryhmäläiset maksavat normaalin ryhmäpaikkamaksun ja sen lisäksi valmentajan palkkion/valmennuskerta. Ryhmäläinen voi saada PoKSilta tukea joka toiseen valmennusmaksuun, mikäli hän sitoutuu osallistumaan alkeis- tai jatkokurssin kouluttamiseen syyskaudella. Valmennuskertoja on ryhmästä riippuen 1-2 kertaa kuukaudessa. Katso ryhmäkohtaiset lisätiedot kouluttajan kohdalta.

  Rally-tokon valmennusryhmät

  Möllit/kisavalmiit to klo 20.00-21.00. Niina Leinosen valmentama rally-tokoryhmä tavoitteellisille möllitasoisille koirakoille. Valmennuskerrat 2krt/kk ja joka toinen viikko ryhmäläiset treenaavat itsenäisesti. Ryhmään mahtuu viisi koiraa.

  • koulutusmaksu 9,50 euroa/valmennuskerta

  Kisaavat pe klo 16.30-18.00. Riikka Kaljusen valmentama rally-tokoryhmä kisaaville koirakoille. Valmennuskerrat 2krt/kk ja joka toinen viikko ryhmäläiset treenaavat itsenäisesti. Ryhmään mahtuu kuusi koiraa.

  • koulutusmaksu 10 euroa/valmennuskerta

  TOKO

  ti klo 19.30-21.00. Susanna Lappalaisen valmentama tokoryhmä tavoitteellisille koirakoille. Ensisijalla kouluttajat. Valmennuskerta 1krt/kk ja loput treenit itsenäisiä. Ryhmään mahtuu kuusi koiraa.

  • koulutusmaksu 7,50 euroa/valmennuskerta

   

  Treenit käytännössä:

  - Ryhmät muodostetaan ajalle 1.7.2018-31.12.2018

  - Ryhmissä treenaa pääsääntöisesti 6 koirakkoa. Tunnin mittaisissa ryhmissä 4 koirakkoa.

  - Yksi koira/treenikerta/maksettu paikka. Treenipaikka on ohjaajakohtainen, joten useampaa koiraa voi treenata, mutta vuoroviikoin. Yhdelle vuorolle vain yksi koira.

   

  Hinnat ja hakeminen:

  - Ryhmiin haetaan ensisijaisesti yhdellä koiralla / ohjaaja, mutta jos paikkoja jää yli, voi ohjaaja hakea paikkaa myös toiselle koiralle. Täytä jokaisesta koirasta oma lomake.

  - Hinnat: 100€/koira/ryhmä

  - Uusi jäsen, liity yhdistyksen jäseneksi vasta saatuasi tiedon ryhmään mahtumisesta. Näin vältämme turhan jäsenmaksun maksamisen jos ryhmään ei mahdukaan kaikki halukkaat.

  - Hakeminen tällä lomakkeella 3.6.2018 mennessä.

   

  PoKS pidättää oikeuden yhdistellä ryhmiä mikäli ryhmät eivät tule täyteen.

 • Ohjaajan nimi
  *
 • Sähköpostiosoite
  *
 • Puhelinnumero
  *
 • Koiran (kutsuma)nimi
  *
 • Koiran rotu
 • Koiran ikä • Ohjaajan taso/kokemus
  *
  Kerro tässä kokemuksesi ohjaajana.
 • Koiran taso
  *
  Kerro tässä hieman koiran osaamistasosta. • Talkoot
  Kuluvalla kaudella harrastanut, kerro tässä kauden aikana tehdyt talkoot eriteltynä. Uudet ryhmäpaikkaa hakevat eivät täytä tätä. • Valitse alla olevista ryhmävaihtoehdoista ensisijainen ryhmä, johon haet. Kirjoita alla olevaan lisätietokenttään halutessasi vaihtoehtoinen ryhmä.


 • Ensisijainen ryhmä, johon haen

 • Valmennusryhmä • Vaihtoehtoinen ryhmä
  Kirjoita tähän halutessasi vaihtoehtoinen ryhmä/ryhmät johon haet.
Lomake on suljettu!

Lomake suljettiin: 3 Kesäkuu 2018 Klo. 23:59
Jaa Facebookissa!