Lomake suljettiin: 2022-05-31 23:59:00 GMT+0300

Rally-tokon pienryhmähakemus syksy 2022

Yleiset pääsyvaatimukset:

  1. PoKS:n jäsenyys
  2. Hallissa on kaksi kenttää, joten samaan aikaan viereisellä kentällä harjoittelee toinen ryhmä. Tästä syystä koiran on oltava ohjaajan hallinnassa. Koira ei saa olla aggressiivinen toisia koiria tai ihmisiä kohtaan.
  3. Yleinen kiinnostus lajia kohtaan, sekä halukkuus osallistua talkootoimintaan ovat hakijalle eduksi.
  4. Etusijalle ryhmiin ovat kevätkauden ryhmäläiset joilla talkoopisteitä vähintään 5.

 

TALKOOPISTEIDEN ILMOITTAMINEN:

Ryhmäpaikkaa varten tarvitset viisi talkoopistettä keväältä 2022. Jos haluat hakea lisäksi vapaavuoroa, tulee sinulla olla yhteensä 15 talkoopistettä.

Erittele kaikki vuoden aikana tekemäsi talkoot lomakkeelle seuraavaa kaavaa noudattaen:

pvm – talkoiden aihe – pistemäärä esim. 21.6.2022 Tokomöllit 3p.


Ryhmät:

  • Tottelevaisuuden peruspalikat ja rallytoko ma 20.00-21.00. Tässä ryhmässä treenataan joka toinen treenikerta rally-tokoa, ja joka toinen treenikerta tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia ilman rallykylttejä. Tekniikkatreenit tukevat paitsi rally-tokon, myös muiden tottelevaisuuslajien harrastamista. Ryhmä sopii rally-tokon vasta-alkajille, alokasluokkaan valmistautuville tai alokasluokassa jo kisaaville koirille. Pääpaino on rally-tokon alokasluokan ja avoimen luokan edellyttämissä taidoissa ja radoissa. Kouluttajista: 1. Venla harrastaa koiriensa kanssa rally-tokon lisäksi palveluskoiralajeja ja agilitya. Rally-tokossa Venla kilpailee australianpaimenkoiransa kanssa ylimmässä eli mestariluokassa. Rally-treeneissä Venlalle tärkeää on iloinen yhdessä tekeminen tarkkuutta ja tehtävien oikeaa suoritustapaa unohtamatta.. 2. Katja harrastaa tokoa ja palveluskoiralajeja sekä mejää. Rallya olen kisannut alokasluokassa. Katjalle tärkeää on koiran asenne ja hyvä yhteistyö ohjaajan kanssa. Perustaidot ja tekniikoiden viilaaminen on Katjalle tärkeää lajissa kuin lajissa. Treeneihin tullaan ja sieltä lähdetään iloisina vaikka aina kaikki ei onnistu.
  • Rally-toko alkeet ke 17.30-19.00. Oletko miettinyt mitä rally-toko on? Oletko nähnyt rallya ja kutkuttaisi päästä kokeilemaan myös itse? Vai oletko kentien käynyt jo hieman tutustumassa lajin saloihin? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, tämä kurssi on sinulle. Kurssilla on tarkoitus käydä läpi rally-tokon alokasluokan kylttejä. Pidetään hauskaa yhdessä koirien kanssa, opetellen samalla jokapäiväistä elämää helpottavia temppuja. Kouluttajasta: Kouluttajana tällä kurssilla toimii Hanna Kuikka. Koiran koulutuksen olen aloittanut teininä isäni sakasanseisojien kanssa. Tein niiden kanssa perustottelevaisuutta ja agilitya. Ensimmäisen oman koirani kanssa harrastimme agilitya ja rally-tokosta saavutimme koulutustunnuksen rtk1.Tällä hetkellä minulla on reilu kaksivuotias lagotto narttu Alma, jonka kanssa starttasimme alokasluokan juuri. Tavoitteena tälle syksylle ok saada rtk1, ensi vuonna tavoitteena rtk2 ja rtk3. Kouluttaessa suosin positiivista vahvistamista ja osittain olen omat koirani tarjoamisen kautta.
  • Rally-toko valmennus ke 19.00-20.30. Ohjattu valmennusryhmä kisaaville koirakoille. Koulutusta 2krt/kk. Joka toinen viikko ohjatut treenit, joka toinen viikko itsenäiset. Kouluttaja Riikka Kaljunen. Valmennusmaksu 10€/koira/valmennuskerta. Valmennusmaksu maksetaan pienryhmäpaikan lisäksi.
  • Itseohjautuva rally-toko to 16.30-18.00. Itseohjautuva ryhmä rallyn harrastajille
  • Rally-toko jatkoryhmä to 18.00-19.30. Ryhmä rallyn alkeet osaaville jatkaville harrastajille. Kouluttajista: 1. Hilkka harrastaa useita eri lajeja australianpaimenkoiriensa kanssa. Kokemusta löytyy agilitysta, palveluskoiralajeista ja Yama-koirallaan hän kilpailee tällä hetkellä rallyn mes-luokassa. 2. Marja harrastaa rally-tokoa ja mejää espanjanvesikoirien kanssa. Tempon (4 v) kanssa kisataan voi-luokassa, ja Jaken (2 v) kanssa aloitellaan temppujen yhdistämistä seuraamispätkiin. Marjan periaatteet rallyssa: Ohjaajan ja koiran yhteinen tekeminen on niin kivaa, että koirat haluavat sitä lisää. Koira ei tiedä, onko jokin tehtävä alo vai mes-luiokassa, eli harjoitellaan monipuolisesti sekä tuttuja että uusia juttuja.
  • Itseohjautuva rally-toko to 19.30-21.00. Itseohjautuva ryhmä rallyn harrastajille
  • Rally-toko alo-mes to 18.00-19.30. Koulutus joka toinen viikko, koulutus alkaa 4.8. Kouluttaja Pia Takkunen
  • Rally-toko avo-mes pe 16.30-18.00. Koulutus 1 krt/kk, koulutus alkaa 12.8, kouluttajana Pia Takkunen.
  • Koiratanssi/rally-toko pe klo 12.00-13.30. Ryhmä on tarkoitettu koiratanssin sekä rally-tokon harrastajille/lajista kiinnostuneille. Joka toinen kerta treenataan koiratanssia ja joka toisella rally-tokoa. Mahdollisuus tehdä molempia koiratanssin alalajeja, eli freestyleä (FS) sekä heelwork to musicia (HTM). Voit keskittyä näistä pelkästään toiseen tai hakea kosketuspintaa molemmista. Rallyssa treenataan täsmätreeniä teknisten asioiden parissa sekä myöskin ratatreeniä, osallistujien oman tason mukaan. Kouluttajasta: Kouluttajana toimii Jonna, useaan lajiin hurahtanut koiraharrastaja. Kotoa Jonnalta löytyy belgianpaimenkoira Armas 3v. ja nykyisin eläkkeellä oleva valkoinenpaimenkoira Unna 9v. Armas on tällä hetkellä ylimmässä luokassa sekä rallyssa että koiratanssin HTM:ssa ja tavoitteena tälle vuodelle valioituminen molemmista lajeista. Unna ehti kisaamaan edellämainittujen lajien lisäksi myös freestylessä ja tavoitteena kisata piakkoin siinä myös Armaksen kanssa. Kaiken perusta on koiran ja ohjaajan välinen suhde sekä toimiva yhteistyö. Jonnan mielestä on tärkeää keskittyä jokaisen koirakon vahvuuksiin ja löytää jokaiselle ne toimivimmat jutut. Itse Jonna tykkää iloisesti, itsevarmasti ja aktiivisesti työskentelevästä koirasta ja kaikessa kouluttamisessa hän pyrkii vaalimaan hyvää tunnetilaa, sekä koiralle kuin myös ohjaajalle


Omatoimitunti


  • Omatoimitunti-pienryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka eivät syystä tai toisesta voi sitoutua kiinteään pienryhmäaikaan, treeniaika 1 h/viikko. Perustelethan tarpeesi sille varattuun kenttään!








Kerro tässä kokemuksesi ohjaajana.
Kerro tässä hieman koiran osaamistasosta.



Kerro tässä kevään 2022 aikana tehdyt talkoot eriteltynä.
Ilmoita tässä tehtyjen talkoiden kokonaissumma.

Jos valitsit tähän kyllä, muita valintoja ei tarvitse tehdä

Jos valitset kyllä, valitse uusi ryhmä listalta




Valitse alla olevista ryhmävaihtoehdoista ensisijainen ryhmä, johon haet. Kirjoita alla olevaan lisätietokenttään halutessasi kaikki vaihtoehtoiset ryhmät paremmuusjärjestyksessä, joihin haluat hakea.

Kirjoita tähän halutessasi vaihtoehtoinen ryhmä/ryhmät johon haet.



Täytä tähän vapaavuoroon vaaditut 15 talkoopistettä jos haet vapaavuoroa
Täytä tähän perustelut joilla haet omatoimituntipaikkaa.
Tähän voit kirjoittaa tietoja jos haet sekä rallyn että tokon ryhmää ja haluat talkoopisteitäsi huomioitavan tietyllä tapaa.

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi