Näyttelyharjoitus 24.08.Lomake avataan: 2022-08-10 20:00:00 GMT+0300

Days
Hours
Minutes
Seconds


Ilmoittautuminen keskiviikon 24.08. näyttelyharjoituksiin. Harjoitukset pidetään ulkona.


Ilmoittautuminen päättyy ma 22.08. klo: 23.55.


Maksimi osallistujamäärä on 15 koirakkoa/ryhmä. Tarvittaessa ryhmät voidaan yhdistää tai koiria siirtää toiseen ryhmään. Minimiosallistujamäärä on 5 koirakkoa, jotta tapahtuma toteutuu.

Tietoja käytetään vain tämän tapahtuman järjestämiseen.

Näyttelyharjoitukset on tarkoitettu vain PoKSin jäsenille. Jäsenmaksu tulee olla maksettu ennen harjoituksia. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen ja haluat osallistua harjoituksiin, liity jäseneksi täältä: http://poks.fi/jaseneksi-2/

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on mahdollista perua vain esittäjän tai koiran sairastumisen tai koiran juoksujen takia. Poissaolosta tulee ilmoittaa ennen harjoituksia sähköpostilla osoitteeseen: poks.nayttely@gmail.com. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan.

Juoksunartun kanssa harjoituksiin saa osallistua, mikäli se on koiran hyvinvoinnin kannalta mahdollista. Nartulla tulee olla tällöin housut koko ajan jalassa ja omaa vuoroa tulee odottaa erillään muusta ryhmästä esim. häkki syrjemmälle tai autossa. Juoksunartun suositellaan menevän joukkonsa viimeisenä.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia vain jos harjoitukset peruuntuvat tai treenien kouluttaja estyy pääsemästä paikalle.

Osallistumistilannetta voi tiedustella tarvittaessa ennen ilmoittautumisen päättymistä sähköpostitse osoitteesta poks.nayttely@gmail.com.

Mikäli ilmoittautumisesi on onnistunut, lomakkeen lähettämisen jälkeen ilmestyy ruutuun "Kiitos ilmoittautumisestasi!"

Lisätietoja: poks.nayttely@gmail.com


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi