Tokon täsmätreenejäVoit kertoa tässä koirastasi ja harrastustaustasta.Treenien sisältö:

Häiriötreeni: Treeni on tarkoitettu vähintään möllitasoisille tokoilijoille ja sisältää liikkuroidun paikkamakuun ja erilaisia harjoitteita joilla pyritään rakentamaan häiriön sietoa treeni- ja kisatilanteisiin. Sopii koirille joille keskittyminen on haasteellista häiriössä.

Koiran aktiivisuus: Treeni sopii kaikentasoisille tokoilijoille, myös pennuille. Tavoitteena on saada koira aktiiviseksi ohjaajaa kohtaan. Sopii koirille jotka joko vasta aloittelevat yhdessä harrastamista tai koirille jotka menettävät helposti mielenkiintonsa ohjaajaa kohtaan.

Ohjaajasta poispäin menevät liikkeet: Treeni on tarkoitettu koirakoille jotka haluavat vahvistaa ohjaajasta poispäin irtoamista ruudun, merkin tai kiertomerkin alkein. Sopii myös pennuille.

Vire: Treeni on tarkoitettu koirakoille jotka joko aloittelevat yhdessä harrastamista tai pähkäilevät vireasioiden kanssa ja optimaalista virettä yhdessä tekemiseen ei meinaa löytyä. Sopii kaikentasoisille koirakoille, myös pennuille.

Liikkurivartti: Treeni on tarkoitettu möllitasoisille ja kisaaville koirille. Treenissä koirakolla on noin vartti aikaa tehdä liikkurin kanssa kisamaista treeniä. Treeniin haluamansa liikkeet / liikkeen osat treenaaja toimittaa liikkurille paperilapulla ennen treenin alkua.

Voit ilmoittautua kerralla yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin treeneihin.


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi